Brandbeveiliging

Een brandmeldinstallatie is essentieel: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen.

Stam Elektrotechniek heeft inmiddels jarenlange ervaring in de projectering, installatie, beheer en onderhoud van brandmeldinstallaties. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, vanaf het opstellen van het programma van eisen (pve) tot aan het uitvoeren van de vereiste maandelijkse beheerderstaken.

Voor een probleemloos functioneren van al onze beveiligingsinstallaties verzorgen wij vanzelfsprekend ook het jaarlijkse onderhoud. Hierbij volgen wij nauwgezet de eisen en regels van overheid en verzekeringen wat betreft de juiste normeringen en certificeringen. U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten.

Stam Elektrotechniek is een BORG erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid hebben om BORG-kwaliteitsdocumenten af te geven. Deze worden dikwijls geëist door uw verzekeringsmaatschappij en geven mogelijk aanmerking tot korting op uw verzekeringspremie.

 

  

Vrijblijvende informatie en/of offerte aanvragen

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan om uw wensen te bespreken.