Elektrotechniek

De activiteiten van onze afdeling installatietechniek omvatten een breed scala van werkzaamheden. Deze worden met grote inzet en motivatie door een groep gespecialiseerde medewerkers op zowel kantoor als in de buitendienst gerealiseerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het installeren van complete laagspanningsinstallaties voor woonhuizen, nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, bedrijfs-, winkel- en kantoorpanden.

Met ons vaktechnisch advies zetten wij in nauw overleg met de klant het totale traject op en vertalen we de wens van de klant naar een praktische en complete elektrische installatie. Dit kan voor zowel kleine als grootschalige woning- en utiliteitsprojecten zijn. Hierbij kunt u denken aan:

- Licht-/krachtinstallaties
- Inbraaksignaleringssystemen
- Brandmeldinstallaties
- Data-/telefonie installaties
- Cameraobservatiesystemen
- EIB/KNX/Domotica gebouwbeheer
- Toegangscontrolesystemen
- Intercom-/videofooninstallaties

Het comfort van een KNX-installatie

Naast de conventionele installaties kunnen wij ook een installatie aanbieden die extra comfort geeft voor het 'bedienen' van uw huis of kantoor. Daarbij moet u denken aan het bedienen en regelen van de verlichting, zonwering, verwarming etc. etc. Deze installatie is de zogeheten KNX-installatie, spreek uit als 'konnex' voorheen EIB-installatie (Europese Bus Installatie), die een meerwaarde geeft aan de conventionele elektrische installatie.

De KNX installatie zorgt ervoor dat verschillende componenten die deel uitmaken van de installatie via een buskabel met elkaar communiceren.

Een mooie toevoeging in uw installatie is het zeer gebruikersvriendelijke kleuren touchscreen in uw KNX installatie. Dit touchscreen kan naar wens worden geprogrammeerd om alle diciplines in huis of kantoor te kunnen bedienen. Hierbij kunt u denken aan verlichting schakelen en dimmen, bedienen van zonwering en rolluiken of gordijnen maar ook de verwarming. Al deze functies kunnen naar eigen keus ook worden bediend in zogeheten 'scènes'. Daarmee geeft u met 1 druk op de knop een serie opdrachten die gelijktijdig worden uitgevoerd. Dan valt te denken aan bijvoorbeeld een lichtscène "SLAPEN", zodat alle verlichting uitgaat, de rolluiken sluiten en de verwarming in de nachtstand terug gaat.

 

 

 

 

Vrijblijvende informatie en/of offerte aanvragen

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan.