Geschiedenis

 

De historie van Stam Elektrotechniek voert ons helemaal terug naar 1940, toen de heer Dirk Andries Stam aan de Julianastraat 15 te Koog aan de Zaan zijn eenmanszaak begon in elektrotechniek.

In eerste instantie richtte hij zich op de installatie van windmolens, maar met de groei van het bedrijfje ook steeds meer op (particuliere) woningen. Al snel werd er uitgebreid naar Julianastraat 17 waar D.A. Stam zijn eerste elektrozaak opende. Hier werden onder meer strijkbouten, radio’s, scheerapparaten, haardrogers en zwart- en witgoed verkocht aan de burgermarkt. Ook vandaag de dag bedient Stam Elektrotechniek nog vele particuliere klanten waarmee de link naar het verleden gewaarborgd is. De zakelijke markt werd eigenlijk al sinds de jaren zestig steeds belangrijker. Tegenwoordig bestaat een groot gedeelte van de klanten van Stam Elektrotechniek uit zakelijke klanten.

 


Even voorstellen:

Directie

Raymond Smit
Directeur beveiligingsinstallaties

In dienst sinds 3 februari 1999 en begonnen als Technisch Beheerder beveiligingsinstallaties. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als beveiligingsmonteur. Opleiding MTS elektrotechniek afgerond en aangevuld met diverse vaktechnische cursussen. In de loop der jaren doorgegroeid naar de huidige functie. 

 

 

Frans Mars
Directeur financiële zaken

In dienst sinds 18 oktober 1998 en begonnen als magazijnmedewerker voor het logistieke traject van de materialen. Na een aantal jaren zijn loopbaan als administratief medewerker begonnen en doorgegroeid naar de huidige functie.

 

 

 

Binnendienst:

Wim Bas
Projectleider/werkvoorbereider
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Remco van der Eng
BIM modelleur/CAD tekenaar/projectassistent

Sven Kraaijeveld
CAD tekenaar/werkvoorbereider
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaap Sluys
Calculator
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Buitendienst

Bij Stam elektrotechniek werkt sinds geruime tijd een vaste ploeg full time monteurs in de diverse disciplines, elk actief en zeer ervaren door de lange dienstverbanden.

Permanent beschikken wij over een aantal Beroeps Begeleidende Leerweg leerlingen (BBL) die intensief worden begeleid om het vak te leren.
Ten slotte wordt de buitendienst aangevuld met tijdelijke krachten in de zin van leerlingen die onder de BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) opleiding vallen, de nodige ZZP-ers en uitzendkrachten indien de werkgelegenheid hierom vraagt. Stam Elektrotechniek is sinds jaar en dag een door SBB Erkend Leerbedrijf.